Hoteli Budvanske rivijere nagrađeni na sajmu u Pragu

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" se u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama uspješno predstavila na sajmu turizma u glavnom gradu Češke.
88 pregleda 0 komentar(a)
nagrada B rivijera, Foto: Vuk Lajović
nagrada B rivijera, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 13.02.2011. 12:12h

Česki tur opertator "Vitkovice tours" dodjelio je Hotelskoj grupi "Budvanska rivijera", na završetku Međunarodnog sajma turizma u Pragu, nagradu za dobar dobar servis i kvalitet uluge u hotelima tog najvećeg crnogorskog turističkog preduzeća.

"I ova nagrada kao i sve prethodne ukazuju da je menadžment Hotelske grupe Budvanska rivijera izuzetno opredijeljen da i dalje nastavi sa podizanjem nivoa kvaliteta i usluge" kazao je direktor prodaje Nikola Kentera koji je u Pragu primio priznanje.

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" se u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama uspješno predstavila na sajmu turizma u Pragu.

Pored sajma u Pragu ova kompanija je predstavila svoju ponudu i na sajmu u Izraelu i Istanbulu, a u narednom periodu očekuju je i predstavljanja na Sajmu turizma u Milanu, kao i u Beogradu gdje će ova renomirana kompanija nastupiti samostalno.

Bonus video: