Na portalu "Vijesti online" 170.000 posjeta za nepunih sedam dana

"Mnogo bolje, preglednije, redovno čitam vaše on-line izdanje", piše nam Bojana Čeprnić
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2011. 14:32h

Nakon što smo prvog dana zvaničnog rada portala “Vijesti online” zabilježili preko 30.000 posjeta, taj trend se nastavlja.

Na portalu “Vijesti online” je, za 5 dana od početka rada zvanične verzije, zabilježeno oko 170 hiljada posjeta, a naši posjetioci su pregledali 1,24 miliona strana!

Posebno nas raduje podatak o lojalnosti koju pokazujete prema portalu – svakog dana sve je više onih koji se, nakon prve posjete, vraćaju portalu “Vijesti online”.

Tako već sada bilježimo podatak da je preko 18.000 onih koji su portal posjetili između 26 do 50 puta, te 18,5 hiljada onih koji su nas posjetili preko 50 i manje od 100 puta.

U odnosu na broj stalnih posjetilaca, koji čine oko 24 odsto naših korisnika, novih posjetilaca je oko 76 odsto.

A šta o portalu "Vijesti online" kažu posjetioci iz Podgorice...

Aleksandra Kusovac je redovan posjetilac portala “Vijesti” i kaže da je najviše interesuje sport.

"Svaki dan posjećujem portal “Vijesti” i baš sam zadovoljna sadržajem. Najviše pratim sportske vijesti kao i sve zanimljive tekstove kojih ima baš dosta", navela je ona, dodajući da joj se sviđa pravovremenost informisanja na portalu.

Nikola Martinović kaže da je povremeni posjetilac portala i da mu se dopalo što ima zanimljivih i različitih informacija.

"Portal ponekad posjećujem, sve u zavisnosti od obaveza, ali najviše pratim sportski sadržaj i zabavu. Moram pohvaliti ažurnost, koja je na zavidnom nivou", rekao je Martinović.

Ivan Martinović ističe interesovanje za političke teme, koje su, kako kaže, sasvim dovoljno zastupljene na portalu.

"Političke novosti me najviše interesuju, tek onda zabava i sport. Što se brzine informisanja tiče, čini mi se da je na zadovoljavajućem nivou", kazao je Martinović.

Radonja Saveljić kaže kako je portal dobar, mada nešto je malo sporije otvarao neke stranice, što je, kaže, sigurno bilo do internet konekcije.

"Dobar je portal, sviđaju mi se svi sadržaji, sve pomalo prelistam. Desi se ponekad, ali ne često, da se sporije otvaraju neke stranice, ali to je vjerovatno do konekcije", rekao je Saveljić.

Nina Radulović ističe kako je portal “Vijesti” prilično moderno urađen i da je ideja da se tako nešto napravi odlična.

"Portal je baš moderno urađen. Ovaj portal je mnogo bolji nego prethodno on-line izdanje "Vijesti". Sve osim politike pratim i čitam. U svakom slučaju, zadovoljna sam", rekla je ona, dodajući da ako se nastavi sa ovim tempom obavještavanja, biće redovan posjetilac portala.

Marko Rakočević navodi da bi trebalo biti malo više agancijskih vijesti, ali da u svakom slučaju portal sadrži sasvim dovoljno informacija.

"Sve što treba je tu, obično posjećujem portal “Vijesti” kad imam vremena. Primijetio sam da nema puno agencijskih vijesti, tako da bi trebalo da budu malo više zastupljene", rekao je Rakočević.

Redakcija svakodnevno dobija i komentare putem e-pošte...

"Mnogo bolje, preglednije, redovno čitam vaše on-line izdanje", piše nam Bojana Čeprnić.

Branko Slavujević kaže: "A konačno ste se sjetili da popravite sajt!!! Bili ste u zaostatku za svetom svetlosnu godinu! Pozdravi iz zaledjenog Beograda!"

Od Petra Vujanovića stiže poruka: "Želim da pohvalim vaš novi portal, jer je sada dobio skroz novu dimenziju, sadržaja, dizajna, noviteta... Naslovi su ažurirani i više ne mora da se čeka 18 sati da bi se vidio današnji broj. Ukratko, moderno i funkcionalno".

...

Više korisnika se interesovalo za avatare na svojim registrovanim nalozima - biće uskoro! Očekujemo i dalje vaše sugestije. Pišite, pitajte, komentarišite!

Hvala na posjetama i - ugodan surf!

Galerija

Bonus video: