Direktor kotorske bolnice podnio ostavku

Odbor direktora kotorske bolnice je konstatovao da tom tijelu, Komisiji za borbu protiv korupcije i ombudsmanu nije dostavljena ni jedna pismena, niti bilo kakva druga prijava vezana za korupciju u bolnici Kotor.
217 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.01.2011. 12:09h

Direktor Opšte bolnice u Kotoru dr Nebojša Bjelica, podnio je jutros neopozivu ostavku zbog ličnih i porodičnih razloga, saopštio je nakon sastanka Odbora direktora predsjednik tog tijela dr Mladen Donković.

Odbor je za v.d. direktora postavio dr Editu Starović, do konačne odluke.

Na 15. redovnoj sjednici Odbora direktora Opšte bolnice u Kotoru, jutros je raspravljano o aktuelnoj situaciji u toj zdravstvenoj ustanovi, povodom medijskog izvještavanja o korupciji i izjava ministra zdravlja dr Miodraga Radumovića o radu menadžmenta i odjeljenja hirurgije i ginekologije, protiv koji je, kako je Radunović saopštio postoje anonimne prijave zbog korupcije.

Odbor direktora kotorske bolnice je konstatovao da tom tijelu, Komisiji za borbu protiv korupcije i ombudsmanu nije dostavljena ni jedna pismena, niti bilo kakva druga prijava vezana za korupciju u bolnici Kotor, saopšteno je nakon sastanka.

Odbor direktora je zaključio da se u bolnici sve aktivnosti odvijaju redovno i bez problema i zastoja.

Odboru direktora je upućeno pismeno obavještenje direktora dr Nebojše Bjelice da podnosi neopozivu ostavku iz ličnih i porodičnih razloga, a obzirom da je ostavja lični čin, ona je i prihvaćena.

Bonus video: