Tivat: Pavićević uručio Odjeljenju Hitne pomoći donaciju vrijednu skoro 2.800 eura

"Ovo je način da im se simbolično zahvalim i makar djelimično pomognem u poboljšanju uslova rada", kazao je Pavićević
334 pregleda 0 komentar(a)
Uručenje donacije Hitna medicinska pomoć, Tivat, Foto: Siniša Luković
Uručenje donacije Hitna medicinska pomoć, Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 27.03.2018. 15:25h

Tivćanin Dragomir Pavićević uručio je danas Odjeljenju Hitne medicinske pomoći u Tivtu donaciju vrijednu skoro 2.800 eura.

Riječ je o novom najsavremenijem 12-kanalnom EKG aparatu švajvarskog proizviođača Schiller i UV lampi za čuvanje dezinfikovanog medicinskog poribora.

Nabavku ovih aparata finansirala je Pavićevićeva firma "Autoklime Pavićević".

"I sam sam više puta bio u prilici da zbog zdravsteneih tegoba zatražim medicinsku pomoć u tivatskoj Hitnoj pomoči čije je osoblje uvijek bilo maksimalno profesionalno, uslužno i ljubazno. Ovo je stoga način da im se simbolično zahvalim i makar djelimično pomognem u poboljšanju uslova rada", kazao je Pavićević kome se na donaciji zahvalila rukovoditeljska Službe Hitne pomoći Tivat Dana Vučetić.

"Ovo je za nas jako sretan dan jer smo dobili vrhunski novi EKG aparat i UV lampu za sterilizaciju. Novim aparat omogućiće nam da brzo i efikasno uspostavimo najbolju moguću dijagnozu za naše pacijente, a ovo nije toliko donacija službi Hitne pomoći, koliko svim građanima Tivta o čije zdravlju mi brinemo", istakla je specijalistkinja urgentne medicine u HMP Tivat, dr Svetlana Marković-Perić.

Bonus video: