Marković čestitao Međunarodni dan civilne zaštite: Vi ste pouzdan oslonac Crne Gore i NATO

"Pripadnici zaštite i spašavanja vrše važne dužnosti za Crnu Goru i njene interese, i Vlada će nastojati da vam obezbijedi savremeniju opremu i uslove za rad, ali i bolji ekonomski ambijent za život vas i vaših porodica", navodi se u čestitci Markovića
309 pregleda 1 komentar(a)
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Marković, Foto: Vlada Crne Gore

Sistem zaštite i spašavanja u Crnoj Gori unapređuje se do nivoa koji obezbjeđuje sigurnost i spokoj svakog građanina, ocijenio je premijer Duško Marković.

On je čestitao pripadnicima službi zaštite i spašavanja Međunarodni dan civilne zaštite.

"U prethodne dvije godine uvjerili smo se da Crna Gora ima pouzdan oslonac u ovoj oblasti, ali ga u vama imaju i partnerske zemlje sa kojima dijelimo iste standarde kao dio velike NATO porodice", navodi se u čestitci Markovića.

On je poručio da svakodnevno uviđamo da se sistem zaštite i spašavanja u Crnoj Gori unapređuje do nivoa koji obezbjeđuje sigurnost i spokoj svakog građanina.

"Pripadnici zaštite i spašavanja vrše važne dužnosti za Crnu Goru i njene interese, i Vlada će nastojati da vam obezbijedi savremeniju opremu i uslove za rad, ali i bolji ekonomski ambijent za život vas i vaših porodica", navodi se u čestitci Markovića.

Bonus video: