Prvi vikend marta Ski centru Kolašin 1450 donio preko 2.000 gostiju

Najviše turista bilo je iz Albanije, Rusije, Francuske, Srbije i Hrvatske
1839 pregleda 1 komentar(a)
Sa žičare, Foto: Ski centar Kolašin 1450
Sa žičare, Foto: Ski centar Kolašin 1450

Prvog vikenda marta na Ski centru Kolašin 1450 bilo je više od 2.000 gostiju. Kako je saopštila direktorica tog skijališta Dijana Bulatović, pored domaćih, najviše turista bilo je iz Albanije, Rusije, Francuske, Srbije i Hrvatske. Sličnoj posjeti na tom skijalištu nadaju se i narednih dana.

"Nakon odlične posjete i dobrih uslova za skijanje, tokom decembra, januara i februara, trenutne vremenske prilike i dovoljno snijega na ski stazama ukazuju na to da će situacija na našem skijalištu, što se tiče broja posjetilaca, biti nepromijenjena i tokom marta. Naši gosti zadovoljni su odilčno pripremljenim stazama, panoramskom vožnjom žičarom Ćupov, sa čijeg vrha se pruža predivan pogled na planinske masive Bjelasice i Komova, kao i boravak u jedinstvenom prijatnom ambijentu restorana 'Jezerine'", kaže Bulatovićeva.

Na tom kolašinskom skjalištu u funkciji su sve žičare (Vilina Voda i Ćupovi) kao i ski liftovi Jezerine i Baby lift. Direkorica podsjeća da se stanje na skijališti može pratititi zahvaljujući web kamerma na www.kolasin1450.com.

Bonus video: