Biraju se dekani Elektrotehničkog i Biotehničkog fakulteta

Konkurs će biti objavljen u Biltenu UCG i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori, a prijave će se podnositi u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa u novinama
1551 pregleda 0 komentar(a)
Sa sjednice Upravnog odbora, Foto: Univerzitet Crne Gore
Sa sjednice Upravnog odbora, Foto: Univerzitet Crne Gore

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UCG) je na današnjoj sjednici odobrio zaključenje sporazuma za osnivanje Balkanskog instituta za nauku i inovacije sa Univerzitetom Cote d'Azur.

Kako je saopšteno iz UCG, predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica kazao je da je zaključenje ovog sporazuma Upravni odbor odobrio na predlog rektora UCG prof. dr Danila Nikolića, koga je i ovlastio da u ime Univerziteta potpiše sporazum.

„Na današnjoj sjednici je, između ostalog, usvojen i Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Institutu – Centru izvrsnosti za istraživanja i inovacije Univerziteta Crne Gore“, kazao je Bjelica po završetku sjednice.

Upravni odbor je danas utvrdio i rokove za izbor dekana Biotehničkog fakulteta i Elektrotehničkog faklulteta UCG, a na osnovu donešene Odluke o pokretanju postupka za izbor dekana.

Konkurs za izbor dekana biće objavljen u Biltenu UCG i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori, a prijave na konkurs podnosiće se u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa u novinama. Nakon objavljivanja konkursa, Vijeće Fakulteta je u obavezi da formira izbornu komisiju.

Bonus video: