U ponedjeljak humanitarni koncert za "Rikijevo carstvo"

Vuksanovićeva je početkom marta rekla da će biti prinuđena da, najduže za mjesec, sve životinje vrati na ulice
148 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2018. 14:32h

Humanitarnim koncertom, koji počinje u ponedjeljak u 20 sati u restoranu „Gošović“ na Zlatici, 16 crnogorskih muzičara pokušaće da pomognu privatnom privremenom skloništu za pse „Rikijevo carstvo“, čija su vlasnici Danijela Vuksanović i njen suprug Zlatko Milošević. Sklonište se nalazi na njihovom privatnom imanju, nadomak Kolašina, i u njemu je trenutno oko 100 pasa.

Koncert je organizovao Boris Vlahović i, kako kaže, to je jedan od načina da se pomogne životinjama koje su Kolašinci sklonili sa ulice i o kojima godinama brinu svojim novcem.

„Nije mi namjera da favorizujem Danijelu, u odnosu na druge koji brinu o psima. Međutim, s obzirom da odlično poznajem s koliko truda i muke vodi računa o psima, riješio sam na ovaj način da joj pomognem. Nadam se da će ovo biti polazna tačka za neke druge akcije, koja bi olakšala mnogima koji brinu o životinjama da to rade u mnogoboljim uslovima", kaže Vlahović.

Na koncertu „Pomoć Rikijevom carstvu“ će učestvovati Rajo Simonović, Saša Miranović, Pero Stefanović, Milan Otašević, Vučko Belojević, Jorgo Sekulić, Srećko Savović, Anes Delić, Dino Škrijelj, Lazar Vukčević, Eki Smajović, Jelena Boljević, Roksanda Cimert, Dijana Hazirović, Ana Zeković i Milica Brković.

Vuksanovićeva je početkom marta rekla da će biti prinuđena da, najduže za mjesec, sve životinje vrati na ulice. Na takav čin prinuđena je, objasnila je, zbg nedostatka novca neophodnog za opstanak prihvatilišta.

Njen muž i ona su minulih godina bili prinuđeni da prodaju i svoje nekretnine kako bi uredili sklonište i obezbijedili psima hranu i veterinarsku njegu.

Galerija

Bonus video: