Okov otvara veliki prodajni centar u Beogradu

Prodajni centar u Beogradu je samo početak ekspanzije ovog maloprodajnog lanca. U narednim godinama se planira otvaranje i u ostalim gradovima Srbije.
15103 pregleda 0 komentar(a)
Okov na Bežanijskoj kosi, Foto: OKOV
Okov na Bežanijskoj kosi, Foto: OKOV

Kompanija Okov, koja sa velikim uspjehom posluje u Crnoj Gori već punih 25 godina, uskoro otvara prodajni centar u Beogradu, na Bežanijskoj kosi, gdje će na jednom mjestu ponuditi sve za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Okov prodajni centar u Beogradu se prostire na 10 000 kvadratnih metara sa 13 robnih grupa i preko 40 000 inovativno i pažljivo izloženih artikala.

„Imamo odličnu saradnju sa 350 svjetskih brendova proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. Provjeren maloprodajni koncept sa savršeno urednom i pregledno izloženom robom pruža potrošačima jedinstvenu mogućnost da na jednom mjestu obave kupovinu svega što im je potrebno za radionicu, baštu i domaćinstvo. Naša analiza tržišta je pokazala da prijestonici Srbije nedostaje baš takav objekat, te smo došli do procjene da je sada pravi trenutak predstaviti se i na ovom tržištu u najboljem svjetlu, kao zrela i ozbiljna kompanija“, navode iz Okova.

Neposredno nakon otvaranja Okov centra na Bežanijskoj kosi, biće dostupan i webshop za poručivanje proizvoda, koji će omogućiti svima koji nisu u blizini Beograda ili koji nemaju vremena da odu lično u trgovinu, da sve završe putem interneta. Ponuda na Okov webshop-u će svakodnevno biti dopunjavana najinteresantnijim proizvodima iz prodajnog centra. Osim prednosti online naručivanja i dostave na kućnu adresu, potrošači će imati pristup i specijalnim popustima koji će važiti samo za porudžbe na webshop-u.

„Prodajni centar u Beogradu je samo početak ekspanzije ovog maloprodajnog lanca. U narednim godinama se planira otvaranje i u ostalim gradovima Srbije. Sada nam se pruža prilika da se upoznamo sa kulturološkim i administrativnim specifičnostima tržišta Srbije. Vjerujemo da će uspjeh ovog projekta biti vjetar u leđa da u narednim godinama napravimo respektabilni lanac maloprodaja u ovoj državi“, ističu iz kompanije Okov.

Kako navode, radi se o velikom tržištu sa izuzetno organizovanom konkurencijom, ali vjeruju da će kupci prepoznati kvalitet ponude i koncepta prezentacije robe, te da će projekat biti vrlo uspješan.

Svečano otvaranje Okov centra na Bežanijskoj kosi, lokacija bivšeg Merkura, je zakazano za subotu, 9. mart sa početkom u 10 h, a tokom cijelog vikenda sve posjetioce očekuje popust na kompletan asortiman.