Bogat Mimozin vikend

U kategoriji grupnih maski prva je bila „Srećno udate žene“, druga nagrada pripala je maski „Satiri“, a treću su podijelile „Žiri Zvezda Granda“ i „Egzotično putovanje“
1015 pregleda 0 komentar(a)
Maskenbal u Novom, Foto: Opština Herceg Novi
Maskenbal u Novom, Foto: Opština Herceg Novi

Ovaj vikend 50.Praznika mimoze bio je bogat događajima.

Sinoć je održan treći maskenbal u Institutu Dr Simo Milošević .

Posjetioci kažu da je bilo dobre zabave, zanimljivih maski i rasplesanih gostiju.

Pravi mediteranski štimung napravila je Mjesna muzika Đenović, sa kojom su nastupile mažoretke „Lili“, i hercegnovska klapa Stari kapetan. Plesni podijum je već bio pun kada se pojavila zvijezda večeri, Dženan Lončerević, koji je dodatno zagrijao atmosferu.

Nastupilo je preko 200 maski iz Budve, Tivta, Kotora Herceg Novog, a prvo mjesto u kategoriji pojedinačnih maski pripalo je“Kralju mimoze i starom ribaru“, drugo maski „Amputiranje“, a treće su podijelile „Krimi hobotnica“ i „Maslačak“.

U kategoriji grupnih maski prva je bila „Srećno udate žene“, druga nagrada pripala je maski „Satiri“, a treću su podijelile „Žiri Zvezda Granda“ i „Egzotično putovanje“.

Juče je u okviru Praznika mimoze održana Dječja cvijetna povorka u kojoj je dvadeset grupa mališana predstavljalo neki cvijet tipičan za primorje.

Dan ranije na glavnom gradskom trgu je pred više hiljada ljudi nastupio Saša Matić, a nastup makedonske dive Kaliopi u Dvorani Park bio je muzički spektakl za koji se tražila karta više.

Bonus video: