URA: U mjestu "Kuće Rakića" ulice kao u Africi

"Za čitavog mandata aktuelni gradonačelnik Stijepović u infrastrukturu Glavnog grada uložio je deset minuta prisustva na otvaranju biciklističe staze, za koju su pritom sredstva donirana od kineske ambasade", saopštio je Pepić
104 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2018. 09:49h

Koliko je urađeno na infrastrukturi Glavnog grada i koliko je građanin bio na prvom mjestu odlazećeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića možda najslikovitije govore slike o stanju na putu u mjestu "Kuće Rakića" u Gradskoj opštini Tuzi, saopštio je Eldin Pepić iz Građanskog pokreta URA.

On kaže da je za čitavog mandata aktuelni gradonačelnik Stijepović u infrastrukturu Glavnog grada uložio deset minuta prisustva na otvaranju biciklističe staze, za koju su pritom sredstva donirana od kineske ambasade.

"To se najbolje vidi na primjeru puta u mjestu "Kuće Rakića", koje pored toga što je značajno poljoprivredno i seosko područje i značajno turističko mjesto ima razrovani i put nedostojan 21. vijeka i 2018. godine. Tačnije, ulice izgledaju kao da su u Africi. To je još poraznije imajući u vidu da je riječ o mjestu udaljenom samo nekoliko kilometara od Glavnog grada", ističe Pepić.

Dodaje da na svu sreću takav odnos prema Glavnom gradu i njegovim gradskim opštinama neće još dugo trajati.

"Samo do kraja maja, kad će se i formalizovati pobjeda opozicije koja je izvojevana na minulim parlamentarnim izborima a i na prethodnim lokalnim", zaključio je Pepić.

Galerija

Bonus video: