Neda Ivanović v.d. direktorice TO Bar

Na pitanje “Vijesti” kada će se IO sastati da bi otvorio koverte sa prijavama ukupno šestoro kandidata na konkurs za direktora TOB koji je zaključen pretprošlog petka, Vitić-Ćetković nije precizno odgovorila
117 pregleda 0 komentar(a)
Neda Ivanović, Foto: Vijesti
Neda Ivanović, Foto: Vijesti
Ažurirano: 26.03.2018. 12:02h

Na jutrošnjoj sjednici sa pet glasova za i dva uzdržana Izvršni odbor (IO) Turističke organizacije Bar (TOB) za vršioca dužnosti direktora TOB izabrao je dosadašnju direktoricu Nedu Ivanović. Time je prekinut svojevrsni pravni vakuum u funkcionisanju TOB, jer nakon ostavke prethodnog vršioca dužnosti direktora Predraga Ristovića zbog konflikta interesa, u TOB punih deset radnih dana nije bilo odgovornog lica za potpis faktura i dopisa.

"Izabrana je doskorašnja direktorica Neda Ivanovič za vršioca dužnosti direktora do šest mjeseci, odnosno do izbora direktora", rekla je predsjednica IO TOB dr Andriela Vitič Ćetković.

Na pitanje “Vijesti” kada će se IO sastati da bi otvorio koverte sa prijavama ukupno šestoro kandidata na konkurs za direktora TOB koji je zaključen pretprošlog petka, Vitić-Ćetković nije precizno odgovorila.

"U ovom momentu prioriteti su da se održi kontinuitet funkcionisanja stručne službe TOB i pripremi završni račun", rekla je Vitić-Ćetković.

Bonus video: