Krkanović: URA se sjeti Kuće Rakića samo pred izbore

"Građani jasno vide da je u puteve na području grada i gradskih opština tokom ovog mandata uloženo oko 14 miliona eura, uz dodatnih deset miliona za rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih ulica, a čim vremenske prilike dozvole saniraće se i sve udarne rupe"
145 pregleda 7 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 26.03.2018. 12:17h

Odbornik DPS u Skupštini opštine u okviru Glavnog grada Tuzi Elvir Krkanović, saopštio je da se Građanski pokret URA Kuća Rakića "sjeti samo pred izbore".

On je u reagovanju na tekst "URA: U mjestu "Kuće Rakića" ulice kao u Africi", naveo da je ta politička partija Kuće Rakića "u prethodne četiri godine zaobilazila u širokom luku".

"Takvo ponašanje građani valorizuju na pravi način, pa URA na posljednjim izborima u Opštini u okviru Glavnog grada Tuzi nije uspjela ni da sastavi listu sa kojom bi se predstavila, a da ne govorimo o programu razvoja ove opštine. Sa druge strane, građani jasno vide da je u puteve na području grada i gradskih opština tokom ovog mandata uloženo oko 14 miliona eura, uz dodatnih deset miliona za rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih ulica, a čim vremenske prilike dozvole saniraće se i sve udarne rupe. Što se tiče biciklističkih staza i tvrdnje da su izgrađene od donacija, samo je jedna od njih sagrađena donacijom kineske ambasade, što je dodtani kvalitet projektima koje realizuje Glavni grad. Eldin Pepić bi valjda više volio da su, umjesto donacija, te investicije platili naši građani. Pepić i URA moraju da znaju da nijesu svi Podgoričani građevinski tajkuni pa da mogu u jednom danu da odvoje skoro milion i po eura samo za komunalije, kao što mediji navode da je slučaj sa osnivačima ovog pokreta", naveo je Krkanović.

Dodaje da "plasiranje neistina, pokazalo se u praksi, najviše šteti upravo onima koje takve neistine i šire".

"Pa zato i ne čudi da URA ne može da sastavi listu u Tuzima, a da je u opštinama u kojima je to ipak uspjela, uglavnom na ivici cenzusa. Jer građani prepoznaju političke profitere koji ih se sjete samo kad treba da iskamče koji glas", zaključio je Krkanović.

Bonus video: