Opština Herceg Novi nagradila učenike OŠ "Orjenski bataljon" i SMŠ "I.G.Kovačić": Podstrek talentima

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i menadžer opštine Dragan Šimrak pozdravili su mlade učenike, uz riječi podrške u procesu daljeg obrazovanja i budućih takmičenja, kao i da jednog dana svoje talente ulože u korist šire društvene zajednice
455 pregleda 0 komentar(a)
Sa uručenja nagrada, Foto: PR Opštine Herceg Novi
Sa uručenja nagrada, Foto: PR Opštine Herceg Novi

Opština Herceg Novi nagradila je osam učenika Srednje mješovite škole (SMŠ) "Ivan Goran Kovačić" i OŠ "Orjenski bataljon" koji su na državnom takmičenju u Podgorici i Budvi postigli značajne rezultate.

Iz SMŠ "Ivan Goran Kovačić" nagrađeni su Vladimir Jovanović koji je osvojio 1. mjesto u takmičenju iz geografije, mentor Milenko Živković); Sara Novović (1. mjesto, engleski jezik, mentor Sanja Ateljević), Vido Mandić (3. mjesto, engleski jezik, mentor Snežana Brajović), Miloš Pašić i Robert Rašić (3. mjesto, restoraterstvo, mentor Luka Milanović), Vojka Medojević i Bojan Ostojić (priprema dezerta i jela, 1. i 2. mjesto, mentor Orion Fulurija).

Iz OŠ "Orjenski bataljon": nagrađena je učenica Teodora Smolja za osvojeno 3. Mjesto na državnom takmičenju iz hemije. Mentor joj je bio Oliver Jakovljević.

Sekretarka za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo je poručila mladim učenicima da njihov uspjeh ne bi bio moguć bez svesrdnog rada njihovih profesora, zahvalivši prosvetnim radnicima i školskim upravama koje prate takmičenja i tokom čitave godine rade sa najtalentovanijim đacima.

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i menadžer opštine Dragan Šimrak pozdravili su mlade učenike, uz riječi podrške u procesu daljeg obrazovanja i budućih takmičenja, kao i da jednog dana svoje talente ulože u korist šire društvene zajednice.

Bonus video: