Povoljni uslovi za vožnju

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati
497 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

U Crnoj Gori su povoljni uslovi za saobraćaj na putevima, a na dionicama duž klisura i usijeka ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4 dionica Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen od osam do 12 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica-Kolašin, zbog radova na mostu Meljestak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Od sjutra do 5. aprila, zbog raova na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin, u mjestu Mioska, doći će do promjene režima saobraćaja na jednosmjerni.

Zbog asfaltiranja na magistralnom putu M-2 dionica Krtolska raskrsnica-Petrovac režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: