Donatorski bal pod maskama za Dom zdravlja Tivat

Sav prihod od ulaznica, prodatih krinki i donacija koje budu ostvarene te večeri biće uplaćen Domu zdravlja Tivat za nabavku kolposkopa
765 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka članova RC Kotor, Foto: Siniša Luković
Sa sastanka članova RC Kotor, Foto: Siniša Luković

Rotary klub Kotor prirediće veliki „Donatorski bal pod maskama“ čija je svrha prikupljanje novca za nabavku nove dijagnostilke opreme za Dom zdravlja Tivat.

Rotarijanci iz Tivta, Kotora i Herceg Novog okupljeni u RC Kotor, postavili su sebi cilj da sakupe novac za kupovinu novog kolposkopa za tivatsku javnu zdravstvenu ustanovu, a za to je osmišljen i maštovit način prikupljanja sredstva.

U duhu tradicionalnih bokeljskih karnevalskih svečanosti koje se održavaju tokom februara, RC Kotor će u Poslovnom centru „Vukšičć“ na Radanovićima 16. februara prirediti veliki bal pod maskama. Posljednje organizacione detalje članovi RC Kotor kojim predsjedava kapetan duge plovidbe Rajko Čavor, preksinoć su utanačili na svom redovnom sedmičnom sastanku kluba u Tivtu, a kako se čulo, pripremljen je bogat zabavni program i tombola.

Bal zakazan za 16. februar

Cijena ulaznice za bal sa svečanom večerom za koju je obavezno da posjetioci budu maškarani, ili makar da preko lica nose krinku koju će moći kupiti i na licu mjesta, iznosi 30 eura.

Sav prihod od ulaznica, prodatih krinki i donacija koje budu ostvarene te večeri biće uplaćen Domu zdravlja Tivat za nabavku kolposkopa – dijagnostičkog aparata koji se koristi prevenstveno za ginekološke preglede.

Bonus video: