Udruženje Roditelji: Radionice posvećene plesu, reciklaži i šumama

Muzika ima veliki značaj na razvoj svakog djeteta. Ona utiče na razvoj tjelesnih, intelektualnih i kognitivnih sposobnosti
208 pregleda 0 komentar(a)
Život u šumi, Foto: Udruženje Roditelji
Život u šumi, Foto: Udruženje Roditelji

U Razvojnom centru udruženja Roditelji naredne sedmice djeca osnovnog školskog uzrasta učiće kako da od starog naprave novo i imati priliku da saznaju brojne zanimljivosti o šumama.

Djeca predškolskog uzrasta vježbaće koordinaciju i prve plesne korake.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020/221-000 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U ponedeljak, 8. aprila, u 17.30 časova planirana je plesnu radionicu, pod nazivom "Od koraka do plesa", koja se organizuje u saradnji sa plesnim klubom Sonrisa.

Radionica će biti održana u prostorijama plesnog kluba Sonrisa, u ulici Vasa Raičkovića 2b (preko puta Mašinske škole).

Muzika ima veliki značaj na razvoj svakog djeteta. Ona utiče na razvoj tjelesnih, intelektualnih i kognitivnih sposobnosti.

Cilj radionice je da se djeca upoznaju sa plesom, nauče pravilno držanje tijela, vježbaju koordinaciju i savladaju prve plesne korake.

Takođe, tokom radionica razvijaće osjećaj za muziku i ritam. Radionicu će voditi Jelena Vukčević, državna prvakinja u klasičnom i latino plesu.

Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 4 do 6 godina. Broj mjesta je ograničen na 15.

Bonus video: