Očišćen put ka selu Mala Crna Gora

Mještanim sela Gajo Šipčić, uz zahvalnost zaposlenim na snjegočistaču, ispred 14 stanovnika, koliko ih je zimovalo u selu zahvaljuje se direktoru Komunalnog preduzeća Radovanu Boškoviću
2105 pregleda 1 komentar(a)
Detalj sa akcije, Foto: Obrad Pješivac
Detalj sa akcije, Foto: Obrad Pješivac

Nakon pet dana aktivnog čišćenja 20 kilometara puta snjegočistači Komunalnog preduzeća iz Žabljaka, danas oko podne stigli su u selo Mala Crna Gora.

Ovom aktivnošću prekinuta je blokada stanovnika ovog sela prema administrativnom centru koja je trajala od 30. decembra prošle godine.

"Bilo je dosta posla jer su nameti dosezali čak i do 4,5 metara visine. Najteže preko prevoja Štuoc na dionicI puta koja se pruža kotom 2.050 metara", kaže Vladimir Dakić koji je neprekidno bio u snjegočistaču uz rukovaoca Lazara Marića.

Mještanim sela Gajo Šipčić, uz zahvalnost zaposlenim na snjegočistaču, ispred 14 stanovnika, koliko ih je zimovalo u selu zahvaljuje se direktoru Komunalnog preduzeća Radovanu Boškoviću.

"Zahvalni smo i predsjedniku Opštine Veselinu Vukićeviću. Na naše traženje u selo su pet puta stizale motorne sanke i donosili ljekove i druge potrepštine. Ne moženo zaboraviti ni trud koji su uložili Dane Novosel i Radonja Raonić stižući po nevremenu i bespuću do nas", kazao je Gajo Šipčić.

Bonus video: