Specijalna olimpijada Nikšić: Opštinsko takmičenje za 37 takmičara

“Formirani su UNIFIED timovi naših spotista i djece iz osnovnih škola ‘Dušan Bojović’, ‘Olga Golović’, Ekonomsko–ugostiteljske škole, kao i koirsnici iz JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom”, kazao je predsjednik SRD Specijalna olimpijada Nikšić, Radovan Dragnić
160 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2018. 14:11h

Sportsko-rekreativno društvo (SRD) Specijalna olimpijada Nikšić organizovalo je opštinsko takmičenje „Fair play basket“, na kome je učešće uzelo 37 takmičara.

“Formirani su UNIFIED timovi naših spotista i djece iz osnovnih škola ‘Dušan Bojović’, ‘Olga Golović’, Ekonomsko–ugostiteljske škole, kao i koirsnici iz JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom”, kazao je predsjednik SRD Specijalna olimpijada Nikšić, Radovan Dragnić.

Najbolje plasiranim učesnicima predsjednik Specijalne olimpijade Crne Gore Aleksandar Vuksanović uručio je medalje, dok su svi učesnici dobili majice sa logom SRD Specijalna Olimpijada Nikšić.

“Ovo takmičenje predstavlja kvalifikacioni turnir na kome će se odabati dvije ekipe, muška i ženska, koje će predstavljati Specijalnu Olimpijadu Nikšić na državnom takmičenju”, kazao je Dragnić.

Takmičenje je održano u saradnji sa Specijalnom Olimpijadom Crne Gore i uz finansijsku podršku Ministarstva sporta.

Galerija

Bonus video: