Nemate vremena za odlazak u kupovinu? Evo rješenja...

Web kupovina predstavlja jednostavan način da u svako doba dana lako i komforno pogledate, odaberete i poručite željeni artikal
2254 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Intersport
Ilustracija, Foto: Intersport
Ažurirano: 11.04.2019. 09:04h

Iako se dugo smatralo da klasični način kupovine nikada neće posustati u odnosu na online kupovinu, činjenice govore drugačije.

Kupovina odlaskom u prodavnicu, razgledanje i biranje artikala, probanje izabranog modela koji, nakon kupovine, pobjedonosno iznesete iz objekta, jer ste dobili određeni popust za koji nijeste ni znali dok nijeste zakoračili u objekat koji vas je već privukao svojim ambijentom i atmosferom - posebna je strast koja nam je svima dobro poznata. Zašto bi se kupac odrekao te privilegije i odlučio za web kupovinu?

Svakodnevne obaveze, količina posla i sve manje slobodnog vremena vam ne ostavljaju prostor za odlazak u šoping. Svoje ograničeno slobodno vrijeme škrto čuvate za porodicu i vaše zajedničke trenutke, za odmor i rekreaciju, ili već dugo planirano druženje sa prijateljima.

Čak i ako se odlučite da odete u trgovinu, puno vremena izgubite u prevozu, pronalasku parking mjesta, gužvama u prodavnicama i nepreglednosti svih artikala.

Zato vam mi predlažemo rješenje koje se nalazi na internetu, tačnije u web kupovini.

Web kupovina predstavlja jednostavan način da u svako doba dana lako i komforno pogledate, odaberete i poručite željeni artikal.

Intersport Crna Gora vam nudi odličnu web prodavnicu, koju možete posjetiti jednim klikom na link.

U nastavku vam navodimo sve prednosti web kupovine u Intersport web prodavnici.

  1. Kupujete bilo kada i bilo gdje

Web prodavnica nema radno vrijeme i dostupna je za sve kupce 24h dnevno, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini. Web prodavnica vam je na raspolaganju praznicima i vikendom.

U par klikova možete potražiti, odabrati i poručiti bilo koji artikal, koji možete platiti platnim karticama ili pouzećem. Artikal vam stiže na kućnu adresu u roku od 3 do 5 dana.

2. Jednostavna i brza kupovina

Za svaki artikal u web prodavnici imate detaljan opis i specifikaciju. Sa svega par klikova odaberete boju i veličinu artikla koji vam odgovara. Pored artikla se nalazi oznaka „Pronađi u prodavnici“ gdje u relanom vremenu možete vidjeti sve raspoložive modele i veličine u svim Intersport prodavnicama.

3. Outlet sekcija

U web prodavnici možete pronaći prvu Intersporta outlet sekciju. Tu se nalaze artikli na popustu od -40% do -70% iz svih Intersport prodavnica u Crnoj Gori. Artikli u outlet sekciji se konstantno ažuriraju i dopunjaju.

4. Dostava gabaritnih artikala

Ukoliko se odlučite za kupovinu nekog gabaritnog artikla u web prodavnici (bicikli, oprema za skijanje, vanjske trampoline, stolovi za stoni tenis i fitnes sprave), ne morate da razmišljate o transportu. Artikal će vam stići na kućnu adresu u roku od 3 do 5 dana.

5. Dostava u prodavnici

Ukoliko artikal prije kupovine želite da isprobate, pri procesu kupovine u web prodavnici odaberite opciju „Preuzmi u prodavnici“ i artikal će vam stići u željenu prodavnicu u roku od 3 do 5 dana. Artikal će biti rezervisan na vaše ime, a mi ćemo vas obavijestiti SMS porukom kada artikal bude stigao u izabranu prodavnicu.

Iskoristite sve navedene prednosti web kupovine još danas na www.intersport.me