Barska turistička ponuda predstavljena u Ukrajini

443 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz Kijeva, Foto: TO Bar
Detalj iz Kijeva, Foto: TO Bar

Prezentacija turističke ponude Bara održana je danas u glavnom gradu Ukrajine Kijevu, u hotelu “Opera”, gdje je takođe održana i poslovna radionica turističkih privrednika Crne Gore i Ukrajine. Turistička organizacija Bar bila je jedan od suorganizatora ovog događaja u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Ukrajini, NTOCG i Turističkom organizacijom Budve.

"Zvanice je pozdravio ambasador Crne Gore u Ukrajini Ljubomir Mišurović, a direktorica NTOCG Željka Radak Kukavičić, predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma i TO Bara i Budve, predstavili su im prirodne i kulturne vrijednosti našeg podneblja, ponudu za predstojeću ljetnju turističku sezonu i avio linije između dvije zemlje. Potom je održana poslovna radionica na kojoj su crnogorski predstavnici održali sastanke sa ukrajinskim turoperatorima i agencijama, sa ciljem uspostavljanja saradnje u budućnosti", saopšteno je “Vijestima” iz TO Bar.

Prema istim navodima, na prezentaciji su bili ukrajinski turoperatori Alf, TUI Ukrajina, Kompas Travel, Join UP, Orbita, Siesta, Coral, Pilon, Wind Rose, Sky Up, Alians, Pegas, Annex, Pan Ukraine, TEZ Tours...

Bonus video: