Mandić: Podaci su netačni

"O ispravnosti ostalih lokacija za odlaganje raznog materijala sa gradilišta iz Herceg Novog možete se i sami uvjeriti obilaskom istih"
609 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Slavica Kosić
Ilustracija, Foto: Slavica Kosić

Vlasnik firme “Kameno” DOO iz Herceg Novog Draško Mandić negirao je navode iz teksta „Poljoprivredno zemljište pretvorili u deponiju“.

“U tekstu je navedeno mnoštvo neistina - od fotografije koja nije sadašnja i parcele koja ne pripada dobijenim dozvolama pa do detalja iz teksta. Ovo je po ko zna koja po redu optužba od komunalne policije (njene načelnice) i njenih pomagača iz sela Kameno, a u ovom slučaju i novinarke „Vijesti“ koja, po svom priznanj,u nije ni bila na terenu. Parcela gdje su vlasnici dobili dozvole „naredbodavnog karaktera“ su rupe nastale eksplooatacijom šljunka proteklih 50 i više godina i svugdje podrazumjevaju zaravnavanje, sem kod naše komunalne policije iz neobjašnjivih i ličnih interesa. O tome ću mnogo više reći na sudu i u nekom drugom tekstu koje će „Vijesti“, nadam se, objaviti. O ispravnosti ostalih lokacija za odlaganje raznog materijala sa gradilišta iz Herceg Novog možete se i sami uvjeriti obilaskom istih. Na lokacijama koje sam od vlasnika dobio da zaravnim može se vidjeti na fotografijama nema ni traga bilo kakvom građevinskom otpadu. Dakle, postoji loša namjera svih učesnika ovog teksta i fotografije da se stvari prikažu netačnim. O deponijama i drugim uslovima da se iste dobiju u Herceg Novom moglo bi se nadugačko pisati, ali doći će i to na red”.

***

Tekst u “Vijestima” i svi podaci u njemu dobijeni su od opštinske Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora, kao zvaničnog organa. Mi smo uvijek zainteresovani da objavimo sve aspekte problema. Redakcija “Vijesti”

Bonus video: