Rama i Blagojević predstavljaju Crnu Goru na takmičenju iz engleskog jezika u Italiji

Kooridinator i organizator projekta, profesorica engelskog jezika Medina Čobaj kazala je da je plasmanom u finale Rame i Blagojevića, već postignut veliki uspjeh
859 pregleda 0 komentar(a)
OŠ "Maršal Tito", Foto: Samir Adrović
OŠ "Maršal Tito", Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 15.04.2019. 17:23h

Učenica šestog razreda OŠ "Maršal Tito" iz Ulcinja Ylleza Rama i Miloš Blagojević, učenik devetog razreda OŠ "Jagoš Kontić" iz Nikšića predstavljaće Crnu Goru na finalnom takmičenju iz enegleskog jezika "Hippo Competition", koje će biti održano u maju u italijanskom gradiću Lido de Jesolo blizu Venecije.

Oni su najbolje rezultate pokazali na predtakmičenjima održanim u Ulcinju i Nikšiću.

Kooridinator i organizator projekta, profesorica engelskog jezika Medina Čoba kazala je da je plasmanom u finale Rame i Blagojevića, već postignut veliki uspjeh.

"OŠ Maršal Tito u kontinuitetu ima pobjednike i finaliste na takmičenjima iz enegleskog i njemačkog jezika širom države i Evrope. Pobijediti u ovakvoj konkurenciji zaista je veliki uspjeh ali naše ambicije su veće", kazala je Čoba.

Navela je da je ovo šesti put u posljednjih sedam godina da OŠ "Maršal Tito" predstavlja Crnu Goru na prestižnim takmičenjima iz engleskog jezika.

Bonus video: