AUTO-MOTO SAVEZ CRNE GORE

Saobraća se po suvim putevima, mogući sitniji odroni

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova
108 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.04.2019. 08:53h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na dionicama kroz usjeke mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4 dionica Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen od osam do 12 sati.

Na magistralnom putu M-2 dionica Kolašin Podgorica, zbog betoniranja mosta Meljestak, zabranjuj se saobraćaj za teretna vozila ukupne mase preko pet tona.

Zbog izvođenje radova na rekonstrukciji magistralnog puta Barski most - Ribarevina, dionica Bijelo Polje - Ribarevina, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, zbog izvođenja radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Preporučujemo za Vas