Nema odmora dok traje obnova

Sedam učesnika projekta “Inovativno do lijeka-Holos online iz nedelje u nedelju pokazuju da su dorasli zadatku
2152 pregleda 0 komentar(a)
Sa časa obuke
Sa časa obuke
Ažurirano: 22.04.2019. 12:18h

Učesnici projekta do sada su radili na platformi Word pressa na kojoj se i nalazi Holos online apoteka, a uporedo su prisustvovali predavnjima našeg partnera IDFaktora i trenera Ivane Malović.

Svaki čas obuke bio je drugačiji od prethodnog, ali to nije predstavljalo problem za učesnike projekta. Lako su se prilagođavali svakoj promjeni i rješavali svaki postavljeni zadatak. Ukoliko bi ipak dolazilo do nekih nejasnoća, imali su slobodu da postave pitanje, što je dodatno ukazivalo na njihovu zainteresovanost.

Zadovoljstvo i motivacija na licima učesnika je nešto što se može vidjeti na svakom času obuke. Timski rad, interakcija između učesnika i predavača je prisutna na svim predavanjima. Na časovima se može primijetiti vrlo pozitivna atmosfera među učesnicima, koji su pored učenja našli vremena i druženje.

“Veoma prijatna atmosfera za rad i učenje. Dopada mi se ekipa učesnika kao i ljudi koji su u timu realizacije projekta. I ranije sam prisustvovao predavanjima iz sličnih oblasti, s tim što nisam nailazio na ovakav vid tolerancije i strpljenja od strane predavača.” rekao je učesnik programa Ivan Popović.

Realizatori projekta su veoma zadovoljni posvećenošću odabranih kandidata i njihovom otvorenošću da usavršavaju svoja znanja i vještine. Vjerujemo da je to bilo podsticajno i sjajnom timu predavača redakcije Vijesti i trenera IDFaktora Ivane Malović, naših partnera na projektu, koji takođe dijele svoju ekspertizu sa ovim ljudima.

Povratna informacija učesnika je vrlo bitna, jer je to najbolji pokazatelj da je projekat uspješan. “Uprkos teškoj terapiji, trudim se da ne izostajem sa predavanja. Imam veliku podršku u našoj grupi i na tome sam im mnogo zahvalna. Predavači su izuzetno profesionalni što se tiče oblasti iz kojih nam vrše obuke. Takođe motivaciona predavanja i razgovori sa trenerom IDFaktora su mi proširila vidike gledanja na svijet”, kazala je Danka Ilinčić.

Vjerujemo da ovaj projekat može postati model po kojem će se licima sa invaliditetom pružati toliko potrebne praktične vještine i znanja, a ujedno pomoći poslodavcima u vršenju njihovih zadataka.

Projekat je sufinansiran od strane Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.