Do kraja godine mještani Bršna dobiće vodu

Mještanin Vladimir Šljukić je kazao da je izgradnja vodovoda najvažniji događaj za selo i mještane jer bez vode nema života i izrazio nadu da će upravo voda biti razlog da se pojedini vrate u Bršno, kao što je to on uradio
1096 pregleda 3 komentar(a)
Danas u Bršnu, Foto: Svetlana mandić
Danas u Bršnu, Foto: Svetlana mandić
Ažurirano: 22.04.2019. 13:15h

Potpredsjednik Vlade Milutin Simović i predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović ozvaničili su početak radova na izgradnji vodovoda u selu Bršno desetak kilometara od grada. Riječ je o projektu vrijednom oko 350 hiljada eura koji bi trebalo da bude završen do kraja godine. Vodu će dobiti oko 115 domaćinstava gdje ima skoro 370 stanovnika.

Mještanin Vladimir Šljukić je kazao da je izgradnja vodovoda najvažniji događaj za selo i mještane jer bez vode nema života i izrazio nadu da će upravo voda biti razlog da se pojedini vrate u Bršno, kao što je to on uradio.

“Ovi projekti su jako finansijski i inženjerski zahtjevni jer vidimo veoma veliku razuđenosti domaćinstava na ovom području, visinske razlike i sve to treba savladati. Ali to nas nije i neće nas pokolebati, kao što nas nije pokolebalo u Petrovićima, Vraćenovićima, Dragovoljićima gdje veoma brzo završavamo. Tako nas neće pokolebati ni ovdje u Bršnu”, kazao je Simović.

Predsjednik Opštine je najavio da će uskoro krenuti i sa izgradnjom vodovoda za selo Laz, kao i gradnjom bunara u Riječanima.

Bonus video: