Oprezno vozite: Putevi mokri i klizavi, mogući sitniji odroni

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova
245 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG apelovali su na vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije puta M.2.4 na dionici Ulcinj - Krute saobraćaj se obustavlja od osam do 12 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog izvođenja radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: