PRAZNIČNO RASPOLOŽENJE U BUDVI

Najbolji provod za sve generacije

Budvom ovih dana šetaju gosti iz svih krajeva svijeta. Uživaju u uskršnjim praznicima iščekujući majsku karnevalsku atmosferu i najbolji provod na Mediteranu. Uživajte sa njima
1415 pregleda 0 komentar(a)
Sa manifestacije ‘Od Uskrsa do Vaskrsa’, Foto: TO Budva
Sa manifestacije ‘Od Uskrsa do Vaskrsa’, Foto: TO Budva
Ažurirano: 17.05.2019. 14:03h

Ukoliko želite ugodnu šetnju pored mora, sjajnu zabavu za djecu, bogatu gastronomsku ponudu ali i da uživate u nizu događaja koje smo pripremili za vas-čekamo vas u Budvi narednih dana.

I dok manifestacija ‘Od Uskrsa do Vaskrsa’ ulazi u veliko finale - već turisti iz svih krajeva svijeta stižu na ‘Karnevalske majske večeri’.

Događaji od 29. aprila do 5. maja, označiće početak ljetnje turističke sezone u Budvi, a raznovrstan zabavno-muzički program pretvoriće trgove ispred i u Starom gradu u podijum za ljubitelje dobre muzike i energije.

Tokom sedam dana, koliko traje manifestacija, na Trgu slikara ispred Starog grada i na trgovima u Starom gradu, biće priređene različite tematske večeri, kao što su: veče bajkera, veče folklora i veče zumbe i salse, čuće se zvuci rock, etno, latino, rep, house, kao i pop muzike. Ukratko - za svakoga po nešto. Za porodice - sve!!!

Zvijezde večeri nastupaće u 22h, i to “YU Grupa” 30. aprila u okviru “Večeri bajkera”, “Sanja Ilić i Balkanika” 1. maja u okviru “Večeri folklora”, dok 2. maja nastupa jedna od najomiljenijih pjevačica regiona – Jelena Rozga.

Posljednja tri dana manifestacije, 3, 4. i 5. maj, rezervisana su za “17. Međunarodni turistički karneval i 18. Proljećnu noć pod maskama”. Karneval će započeti u petak, 3. maja, kada će maske tradicionalno, “Abrumom”, pozivati građane i turiste Budve na feštu. Zabava se nastavlja unutar i ispred zidina Starog grada, gdje u 22 h nastupa bend “The Grupa”.

U “Velikoj karnevalskoj povorci”, 4. maja, učestvovaće preko 2000 karnevalista iz preko petnaest zemalja svijeta, među kojima su: Kuba, Španija, Italija, Austrija, Ukrajina, Rusija, Poljska, Češka, Litvanija, Turska i zemlje regiona.

Posebnu draž ovom danu daće članovi alternativne humorističke organizacije “The Books of knjige”, popularni Buksovci, koji će voditi program tog dana.

Nedjelja, 5. maj, posljednji dan manifestacije „Karnevalske majske večeri“, biće posvećen najmlađima. Dječja karnevalska povorka krenuće u nedjelju, 5. maja u 16.30h sati, a istog dana nastupaće plesne grupe i baletski studio “Amadeus”.

Više informacija kao i raspored dešavanja možete naći klikom na https://budva.travel/karnevalske-majske-veceri-2/

Krenute ka Budvi! Čekamo vas.