Vaskršnja akcija "Vesela korpa": Pomoć za 40 porodica iz Nikšića, Danilovgrada i Podgorice

U toku akcije, koju "Izvor života" organizuje četvrtu godinu zaredom, "vesele korpe" su dobili i mališani koji se nalaze na dječijem odjeljenju nikšićke bolnice
1020 pregleda 2 komentar(a)
Akcija "Vesela korpa", Foto: NVO "Izvor života"
Akcija "Vesela korpa", Foto: NVO "Izvor života"

I ove godine nevladina organizacija (NVO) "Izvor života" iz Nikšića organizovala je vaskršnju akciju "Vesela korpa" tokom koje su obišli 40 porodica iz Nikšića, Danilovgrada i Podgorice i uručili im korpe sa jajima, kolačima i kafom.

Među tih 40 porodica, 25 se nalazi u stanju socijalne potrebe i oni su, uz "vesele korpe", dobili i pakete sa hranom.

U toku akcije, koju "Izvor života" organizuje četvrtu godinu zaredom, "vesele korpe" su dobili i mališani koji se nalaze na dječijem odjeljenju nikšićke bolnice.

"Drago nam je da smo ovu akciju organizovali i ove godine i obradovali porodice i mališane koje smo obišli. Pozivamo sve, prije svega mlade, da nam se pridruže u našoj humanoj misiji i da zajedno pomažemo onima kojima je pomoć potrebna", poručila je Aleksandra Božović, koja je koordinirala akcijom.

Zahvalila se privrednicima iz Nikšića, Danilovgrada i Podgorice koji su im pomogli da i ove godine "vesele korpe" stignu da porodica iz tih gradova gradova.

Bonus video: