AMSCG: Oprez zbog mokrih i klizavih puteva

Iz AMSCG su apelovali na vozače da obrate pažnju na sitnije odrone, da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaj
304 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, uz mjestimično smanjenu vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG su apelovali na vozače da obrate pažnju na sitnije odrone, da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Ma magistralnom putu M-6, dionica Trubjela – Vilusi saobraćaj se obustavlja za sva vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati, a van tih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Lipci-Grahovo i regionalnom putu Kotor-Njeguši od pet do 20 sati saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u trajanju ne dužem od 30 minuta, zbog snimanja reklamnog spota za automobilski brend škoda.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistarlnom putu Ulcinj Krute, zbog rekonstrukcije puta, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog izvođenja radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: