SASTAĆE SE SA BRAJOVIĆEM, MARKOVIĆEM I DARMANOVIĆEM

Lajčak 7. i 8. maja u CG: Univerzitet će mu dodijeliti počasni doktorat

Lajčak će u prostorijama Misije OEBS, direktoru Gimnazije u Pljevljima Draganu Zukoviću predati ček u iznosu od 10.000 eura za renoviranje kupatila u pljevaljskoj gimnaziji
715 pregleda 2 komentar(a)
Lajčak, Foto: Reuters, Reuters, Reuters, Reuters, Reuters, Reuters
Lajčak, Foto: Reuters, Reuters, Reuters, Reuters, Reuters, Reuters

Predsjedavajući OEBS-om i slovački ministar vanjskih i evropskih poslova Miroslav Lajčak posjetiće Crnu Goru sljedeće sedmice, 7. i 8. maja, saopšteno je danas iz Misije OEBS u Crnoj Gori.

U saopštenju se dodaje da će se Lajčak susresti sa predsjednikom parlamenta Ivanom Brajovićem, premijerom Duškom Markovićem i ministrom vanjskih poslova Srđanom Darmanovićem, kao i sa predstavnicima nevladinog sektora u Crnoj Gori.

"Takođe će biti počasni gost na sastanku ministara vanjskih poslova Jadransko-jonske inicijative u Budvi. Osim toga, Univerzitet Crne Gore će Lajčaku dodijeliti počasni doktorat", navodi se u saopštenju Misije OEBS.

Kazali su i da će Lajčak u prostorijama Misije OEBS, direktoru Gimnazije u Pljevljima Draganu Zukoviću predati ček u iznosu od 10.000 eura za renoviranje kupatila u pljevaljskoj gimnaziji, dok će u ime slovačke Vlade, Lajčak će Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) u Podgorici donirati bio-mikroskopsku proreznu lampu.

Preporučujemo za Vas