Herceg Novi: U planu uređenje lokalne putne mreže

U informaciji se navodi da će biti asfaltirana Njegoševa ulica, na potezu od restorana "Galeb" do vile "Kukoljac", što je prva faza uređenja saobraćajnice kroz centar grada
133 pregleda 0 komentar(a)
Dionica Njegoševe ulice koja će biti uređena, Foto: Slavica Kosić
Dionica Njegoševe ulice koja će biti uređena, Foto: Slavica Kosić

Na području hercegnovske opštine u planu je adaptiranje puteva na osam lokacija, za šta će iz opštinskog budžeta biti izdvojeno oko 400 hiljada eura, a postupak izbora izvođača ovih radova je završen ili u toku, saopšteno je iz lokalne uprave.

U informaciji se navodi da će biti asfaltirana Njegoševa ulica, na potezu od restorana "Galeb" do vile "Kukoljac", što je prva faza uređenja saobraćajnice kroz centar grada.

Sanirana će biti ulica koja povezuje Gomilu sa naseljem Šištet, potez od Jadranske magistrale do „zelenih zgrada“, zatim dio ulice Srbina (Orlovina), kao i potez od raskrsnice sa Ustaničkom do tvrđave Španjola.

U Sutorini će biti uređen put od boćarskog terena do Tijesnog klanca, dvije lokacije u Mojdežu, put u Kumboru prema Đilovićima, u naselju Lalovina u Kamenarima, a na Luštici trase Oblatno-Mardari, Mardari-Brguli i biće sanirana oštećenja puta u selu Zabrđe.

Bonus video: