Đurđić povukao Zahtjev za disciplinski postupak protiv Lekovića

Đurđić je ocijenio da je razlog odbijanja emisije sa nametnutim gostima nesporazum u komunikaciji i da Leković nije odbio izvršenje radne obaveze, već da je zbog nemogućnosti otkazivanja gostiju koje je Đurđić unaprijed dogovorio bilo nemoguće realizovati emisiju sa drugom temom i drugom strukturom gostiju
3292 pregleda 1 komentar(a)
Zoran Leković
Zoran Leković
Ažurirano: 15.05.2019. 11:25h

Direktor TVCG Slavko Đurđić povukao je Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka protiv autora emisije "Okvir" Zorana Lekovića.

Đurđić je ocijenio da je razlog odbijanja emisije sa nametnutim gostima nesporazum u komunikaciji i da Leković nije odbio izvršenje radne obaveze, već da je zbog nemogućnosti otkazivanja gostiju koje je Đurđić unaprijed dogovorio bilo nemoguće realizovati emisiju sa drugom temom i drugom strukturom gostiju.

Leković se javnosti obratio nakon što je, kako je tada kazao, emisiju "Okvir", čije emitovanje je planirano za 17. mart je, "režirao neko van Javnog servisa, ali uz učešće i direktnu odgovornost menadžmenta, Generalnog direktora, direktora TVCG, te urednice Prvog programa".

Menadžment TVCG je pokrenuo disciplinski postupak protiv Zorana Lekovića 26. marta.

Emisija koju je Leković odbio da vodi bila je posvećena suđenju za pokušaj državnog udara.

Bonus video: