Novska lista: Za bolnicu Meljine ćemo i na ulicu ako treba

"Vrijeme je da svi u Herceg Novom dignemo glas protiv novog harača Podgorice”, navodi se u saopštenju Novske liste koje je potisao predsjednik dr Savo Marić
414 pregleda 0 komentar(a)
Bolnica Meljine, Foto: Slavica Kosić
Bolnica Meljine, Foto: Slavica Kosić

Iz Novske Liste je saopšteno da pružaju punu podršku radnicima bolnice Meljine i svim naporima da bolnica opstane i ostane.

“Sa radnicima i za bolnicu Meljine ići ćemo i na ulicu ako treba.! Odavno smo izrazili naš jasan stav povodom situacije u bolnici i od tog stava nećemo odstupiti ni pedalj. Jednom za svagda mora se stati na kraj krčmljenju hercegnovskih resursa i ugrožavanju kako kvaliteta života novljana tako i ekonomske perspektive Herceg Novog. Unaprijed upozoravamo da nam je više nego jasno da je ovo samo početak nove lavine odliva resursa našeg grada, i da je uz bolnicu Meljine ugrožen i Institut Igalo. Herceg Novi ne smije ostati bez svojih medicinskih kapaciteta i građani ne smiju ostati bez pravovremene medicinske zaštite. Vrijeme je da svi u Herceg Novom dignemo glas protiv novog harača Podgorice”, navodi se u saopštenju Novske liste koje je potisao predsjednik dr Savo Marić.

Bonus video: