FOTO I Tivćani sa vršnjacima iz 50 evropskih gradova zaplesali kvadrilu

Korake maturantske kvadrile u kojoj Tivćani učestvuju po 12. put ,sa maturantima je prethodno uvježbavala instruktorka Verica Urošević
1154 pregleda 0 komentar(a)
Danas u Tivtu, Foto: Dragan Redžo
Danas u Tivtu, Foto: Dragan Redžo

Zajedno sa vršnjacima iz oko 50 evropskih gradova tivatski maturanti su danas u podne na gradskoj rivi Pine izveli najveći svjetski sinhronizovani ples, uz Štrausovu muziku “Quadrille”.

Korake maturantske kvadrile u kojoj Tivćani učestvuju po 12. put ,sa maturantima je prethodno uvježbavala instruktorka Verica Urošević.

Prije nego što su zaplesali, maturantima su se sa palube školskog broda „Jadran“ vezanog na Pinima, obratili predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac i direktorice SMŠ ”Mladost” i Muzičke škole Jovanka Vujačić i Pina Bubanja, te đak generacije Veljko Hercegovac.

Gradonačelnik i čelnice dviju škola djeci su čestitali na do sada postignutim uspjesima u školovanju i dostizanje praga zrelosti te im poželjeli puno sreće u daljem životu i školovanju.

Matursko veče za 111 maturanata SMŠ Mladost i Srednje muzičke škole Tivat će biti priređeno 25. maja a Opština Tivat će finansijski podržati organizaciju ovog događaja.

Galerija

Bonus video: