FOTO Druženje sa "rascvjetalom" Lukavicom

Projekat "Da, biram čisto" podržan je kroz program "Za jači glas organizacija građanskog društva", koji realizuje Fond za aktivno građanstvo - FAKT, a finansira Američka ambasada u Podgorici
460 pregleda 0 komentar(a)
Sa posjete Lukavici, Foto: Privatna arhiva
Sa posjete Lukavici, Foto: Privatna arhiva

Preko stotinu ljubitelja prirode proteklog vikenda imala je priliku da uživa u prelijepoj prirodi Lukavice i Kapetanovog jezera zahvaljujući manifestacije "Putevima lukavičkih dokoljena". Manifestaciju je organizovala organizacija nevladina organizacija "Župa u srcu”, u okviru projekta ''Da, biram čisto”, a' uz podršku eko kampa "Luke" i etno kuće ‘’Moj san’’. Učesnici manifestacije obišli su Mali i Veliki Žurim, Kapetanovo jezero i Stožac.

“U eko kampu ‘Luke’ je organizovan ručak. Učesnici su bili prezadovoljnji ljepotom dokoljena, rascvjetalih lukavičkih predjela, organizacijom i dočekom. Bio je to zaista dan za pamćenje i druženje ljubitelja prirode sa 'rascvjetalom’ Lukavicom. Manifestaciji su prisustvovali i predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma, Nacionalne i opštinske turističke organizacije”, saopštili su iz NVO “Župa u srcu”.

Projekat "Da, biram čisto" podržan je kroz program "Za jači glas organizacija građanskog društva", koji realizuje Fond za aktivno građanstvo - FAKT, a finansira Američka ambasada u Podgorici.

Galerija

Bonus video: