NASLIJEDIĆE SANDRU ŠTAJNER

Branko Mitrović novi generalni direktor Telenora Crne Gore od 1. jula

"Telenor je više od 20 godina lider u sektoru mobilne telefonije i čast mi je što ću imati priliku da budem na čelu kompanije. Sa kvalitetnom mrežom, atraktivnom ponudom i odličnim timom, pružanje izvrsne usluge korisnicima i dalji razvoj poslovanja biće i dalje u vrhu naših prioriteta", rekao je Mitrović
5673 pregleda 0 komentar(a)
Mitrović, Foto: Telenor Crna Gora, Telenor Crna Gora
Mitrović, Foto: Telenor Crna Gora, Telenor Crna Gora

Branko Mitrović imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori.

On će od 1. jula 2019. godine naslijediti Sandru Štajner, koja je kompaniju vodila od septembra 2015. godine.

Mitrović ima više od 20 godina iskustva u sektoru telekomunikacija, a u posljednje četiri bio je član Upravnog odbora Telenora Crne Gore i izvršni direktor Korporativnih poslova u Telenoru Srbije.

Karijeru je počeo u Mobtelu 1998. godine, bio na nekoliko upravljačkih pozicija u sektoru finansija i korporativnih poslova u Telenoru Srbije, a od 2014. do 2016. godine vodio je Telenorovu firmu u Crnoj Gori, MNNews.

"Telenor je više od 20 godina lider u sektoru mobilne telefonije i čast mi je što ću imati priliku da budem na čelu kompanije. Sa kvalitetnom mrežom, atraktivnom ponudom i odličnim timom, pružanje izvrsne usluge korisnicima i dalji razvoj poslovanja biće i dalje u vrhu naših prioriteta", rekao je Mitrović.

Mitrović je završio osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, a zvanje mastera poslovne administracije stekao je na Cotrugli poslovnoj školi.

Pohađao je i programe u Londonskoj, Harvard i INSEAD poslovnim školama.