REAGOVANJE NA TEKST "VIJESTI"

Luštica Development: Uhapšeni nije naš radnik

“Vijesti” su objavile da je tivatska policija uhapsila srpskog državljanina Željka Markovića (39), zbog sumnje da je u više navrata krao iz luksuznog apartmana u kompleksu na Luštici, koji je u vlasništvu biznismena iz Egipta
1186 pregleda 0 komentar(a)
Luštica Bay kompleks, Foto: Siniša Luković
Luštica Bay kompleks, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 23.05.2019. 20:50h

Iz kompanije Luštica Development reagovali su na tekst “Krao iz apartmana egipatskog biznismena?”, koji je 20. maja objavljen na portalu “Vijesti”.

“Vijesti” su objavile da je tivatska policija uhapsila srpskog državljanina Željka Markovića (39), zbog sumnje da je u više navrata krao iz luksuznog apartmana u kompleksu na Luštici, koji je u vlasništvu biznismena iz Egipta.

“Uhapšeno lice, kojem se na teret stavlja izvršenje teških krađa, radnik je u privatnoj kompaniji koja je po ugovoru angažovana na određenim poslovima tehničkog održavanja u Luštici Bay i nije zaposleno u kompaniji Luštica Development. Takođe, teške krađe su izvršene na štetu menadžera prodaje u kompaniji Luštica Development, u garsonjeri koju on koristi, a ne na štetu ‘egipatskog biznismena’”, navode iz kompanije.

Preporučujemo za Vas