Junska fudbalska groznica: Našim momcima potrebna je podrška iz svakog doma

Osim kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, korisnici Telemacha na kanalu Nova M moći će da prate i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru
3855 pregleda 0 komentar(a)
Hrabri sokoli
Hrabri sokoli
Ažurirano: 31.05.2019. 10:29h

Hoće li "hrabri sokolovi" u meču pred praznim tribinama slomiti otpor nezgodne selekcije Kosova? Može li selektor Ljubiša Tumbaković da pronađe dobitnu formulu nakon povrede prvog napadača Stevana Jovetića? Da li Crna Gora može do željenih bodova u naredne dvije kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2020- protiv Kosova pod Goricom i protiv Češke u Pragu?

Pred nama je prava junska fudbalska groznica i našim momcima potrebna je podrška iz svakog doma!

Okupite svoju navijačku ekipu i gledajte utakmice preko Telemacha koji jedini distribuira program kanala NOVA M, a koji ima prava na prenos svih utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Program televizije Nova M pratite putem Telemach kablovskog provajdera i njegove D3, Total TV ili EON platforme koja može biti vaša i ako niste na Telemach internet mreži.

Ne propustite aktivaciju i on line porudžbinu na ovom linku.

Putem EON platforme utakmice pratite bilo gdje se nalazili, preko EON boxa, smart TV aplikacije ili uz aplikaciju za mobilne uređaje (računar, tablet, telefon).

Prvu utakmicu "sokolovi" će igrati protiv Kosova u Podgorici 7. juna, dok će ih tri dana kasnije, 10. juna u Pragu dočekati reprezentacija Češke. Obje utakmice će početi u 20 sati i 45 minuta.

Na Telemach kanalu NOVA S ekskluzivno pratite i fudbalske mečeve reprezentacije Srbije koju čekaju takođe dvije utakmice – protiv Portugalije i Litvanije.

Osim kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, korisnici Telemacha na kanalu Nova M moći će da prate i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.