Komunalno preduzeće Tivat nabavilo novu kombinovanu građevinsku mašinu

Riječ je o novoj mašini renomiranog američkog proizvođača „Caterpillar“ koje je tivatskom Komunalnom preduzeću već isporučila firma „Teknox“ iz Danilovgrada
609 pregleda 0 komentar(a)
utovarivač-bager-rovokopač, Foto: Siniša Luković
utovarivač-bager-rovokopač, Foto: Siniša Luković

Komunalno preduzeće Tivat nabavilo je novu tzv. kombinovanu građevinsku mašinu (utovarivač-bager-rovokopač) vrijednu 87.483 eura sa PDV-om.

Riječ je o novoj mašini renomiranog američkog proizvođača „Caterpillar“ koje je tivatskom Komunalnom preduzeću već isporučila firma „Teknox“ iz Danilovgrada čija je ponuda bila najpovoljnija na tenderu.

Sredstva za nabavku nove tzv. kombinirke koja je komunalcima jedno od najpotrebnijih sredstva za održavanja higijene grada i intervencije na terenu, obezbijedila je Opština Tivat.

Lokalna uprava finansirala je i nabavku dva polovna specijalna kamiona za odnošenje smeća kapaciteta po 20 kubika, vrijedna preko 116 hiljada eura, a koje je Komunalno dobilo prošle nedjelje, dok je to preduzeće samo iz sopstvenih izvora, finansiralo nabavku polovne autočistilice koja je koštala 35 hiljada eura, kao i nove prese za baliranje kartonske ambalaže vrijedne 15 hiljada eura.

Bonus video: