Dodijeljene diplome Luča najboljim tivatskim srednjoškolcima

Ova generacija tivatskih srednjoškolaca ima ukupno 20 “lučonoša” od kojih njih sedam ima “Luču 1” za postignut odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta tokom svih 13 godina školovanja u osnovnoj i srednjoj školi, dok ih 13 ima “Luču 2”
714 pregleda 0 komentar(a)
Sa dodjele diploma, Foto: Dragan Redžo
Sa dodjele diploma, Foto: Dragan Redžo

Na prigodnoj ceremonmiji u amfiteatru Mješovite srednje škole “Mladost” iz Tivta, danas su najboljim maturantima uručene diploma Luča.

Ova generacija tivatskih srednjoškolaca ima ukupno 20 “lučonoša” od kojih njih sedam ima “Luču 1” za postignut odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta tokom svih 13 godina školovanja u osnovnoj i srednjoj školi, dok ih 13 ima “Luču 2” jer su i u osnovnoj i u srednjoj školi imali odličan uspjeh na kraju svakog razreda.

Luču 1 ponijeli su Anja Andrić, Ana Ašanin, Andrea Čavor, Veljko Hercegovac, Mila Radnjić, Nikolina Žižić i Jelena Djordjević.

Diplome Luče 2 su dobili Maša Bogdanović, Mia Kružić, Irina Kusovac, Agata Luković, Sofija Sindik Bubanja, Nevena Perković, Tamara Marković, Darko Lazarević, Tijana Otović, Aleksandar Jašović, Marija Gardašević, Anto Petrović i Mina Stanišić.

Za đaka generacije proglašen je Veljko Hercegovac.

Direktorica MSŠ “Mladost” profesorica Jovanka Vujačić istakla je da je ovo velikin dan kako za školu, tako i za najbolje učenike i njihove roditelje.

“Danas iz naše škole odlazite pravo u svijet puni znanja, lijepi dostojanstveni odrasli ljudi. Možda je prirodno da se svaki čovjek najradije sjeća svojih mladalačkih dana, pa ih u svojoj mašti pomalo uljepšava , ali je činjenica da je to zaista najljepši dio života. Unaprijed vam hvala što ćete slavu ove naše i zauvijek vaše škole prenositi.”-kazala je Vujačić.

Učenicima MSŠ “Mladost” danas su uručene diplome i knjige za postignute uspjehe na raznim takmičenjima, literarnim i likovnim školskim i međunarodnim konkursima, kao i sportskim manifestacijama. Za sportistu škole proglašen je Vasilije Samardžić, a za poseban doprinos u grafičkom uredjenju školskog lista “Mladost” priznanje je dobio Darko Vukasović.

Bonus video: