M:tel vas vodi u Kinu na Svjetsko prvenstvo u košarci

Nagradna igra traje od 11. juna 2019. godine do 10. avgusta 2019. godine i ima dva kola
221 pregleda 0 komentar(a)
Crnogorski košarkaši, Foto: Filip Roganović
Crnogorski košarkaši, Foto: Filip Roganović

Kompanija m:tel za svoje korisnike mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta organizuje nagradnu igru pod nazivom ”Navijaj srcem“.

Nagrade su pet aranžmana za odlazak na Svjetsko prvenstvo u košarci koje će se održati u Kini početkom septembra 2019.godine. Aranžman od 12 dana, pored bodrenja naših košarkaša na utakmicama 01, 03. i 05. septembra u Nanjingu, uključuje i obilazak Šangaja i Pekinga. Putovanje m:tel petorke, traje od 29. avgusta 2019.godine, do 09. septembra 2019. Aranžman uključuje avio prevoz, smještaj, vizu i karte za utakmice naše reprezentacije na svjetskom prvenstvu.

Nagradna igra traje od 11. juna 2019. godine do 10. avgusta 2019. godine i ima dva kola:

•Prvo kolo: 11.06 – 09.07. (do ponoći) 2019. godine;

•Drugo kolo: 10.07 – 10.08. (do ponoći) 2019. godine;

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju:

•prepaid korisnici koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun sa najmanje 5 eura, gdje se pojedinačne dopune tokom tog perioda sabiraju;

•postpaid korisnici koji do kraja tekućeg kola plate posljednji telefonski račun, nemaju zaostali dug i primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola);

•postpaid korisnici koji su dio nekog biznis paketa, u potpunosti odgovorni za plaćanje svog računa, koji do kraja tekućeg kola plate posljednji telefonski račun , nemaju zaostali dug i primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola) i

•korisnici BOX paketa koji do kraja tekućeg kola plate posljednji račun, nemaju zaostali dug i primaju račun na mail (ili se prijave za primanje računa na mail u toku trajanja nagradnog kola).

Izvlačenje nagrada za korisnike koji su ispunili sve uslove, obavljaće pod nadzorom posebne tročlane komisije, metodom slučajnog odabira za svako kolo pojedinačno i to:

•za prvo kolo: 12. jula 2019. godine, u kojem se izvlače 3 nagrade i

•za drugo kolo: 12. avgusta 2019. godine, u kojem se izvlače 2 nagrade.

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani od strane m:tel-a (telefonski i / ili putem SMS-a) i dobiće obavještenje o nagradi, kao i mjestu i načinu podizanja odluke o dodjeli nagrade.Rezultati izvlačenja nagrada biće objavljeni na web sajtu m:tel-a, prvog radnog dana po izvlačenju nagrada.

Jedan korisnik može dobiti samo jednu nagradu, a ukoliko dobitnik nije u mogućnosti da iskoristi nagradno putovanje, isto može ustupiti drugoj osobi, uz pisanu saglasnost dobitnika i osobe kojoj se nagradno putovanje ustupa.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: