Građanska inicijativa Raičeviću predstavila idejna rješenja uređenja dvorišta Gimnazije

Arhitekta Ognjen Banović je u ime Inicijative prezentovao dvije verzije projekta u kojima su detaljno predstavljeni funkcionalni sadržaji koji imaju za cilj da se iskoriste potencijali dvorišta i obogati njegov sadržaj
1541 pregleda 0 komentar(a)
"Krugovi" čekaju nove čemprese
"Krugovi" čekaju nove čemprese

Predstavnici Građanske inicijative, na sastanku koji je održan 10. juna su čelnicima barske opštine, predsjedniku Dušanu Raičeviću i njegovim saradnicima, predstavili projekte idejnih rješenja pejzažnog uređenja gimnazijskog dvorišta.

Arhitekta Ognjen Banović je u ime Inicijative prezentovao dvije verzije projekta u kojima su detaljno predstavljeni funkcionalni sadržaji koji imaju za cilj da se iskoriste potencijali dvorišta i obogati njegov sadržaj, saopšteno je iz Građanske inicijaticve.

Kako se dodaje projekti su nastavak aktivnosti GI koja ima za cilj da se iznađe najbolje rješenje za obnovu i uređenje gimnazijskog dvorišta "na način da se navedeni prostor u cjelosti privede svojoj namjeni i u potpunosti zadovolji potrebe gimnazijalaca i ostalih korisnika".

"Građanska inicijativa iskazuje veliku zahvalnost građanima, učenicima kao i svima onima koji su stručnim znanjem i idejama pomogli da se ovi projekti oblikuju. Sa svoje strane, Inicijativa će i dalje preduzimati korake prema nadležnim organima lokalne i državne uprave do konačnog uređenja gimnazijskog dvorišta", zaključuje se u saopštenju Građanske inicijative.

Bonus video: