Kolašinski „lučaši“ na prijemu kod predsjednika Opštine

Najbolji polumaturanti dobili su od Opštine po 50, a maturanti po 100 eura
1064 pregleda 0 komentar(a)
Dobitnici "Luče" - srednjoškolci, Foto: Opština Kolašin
Dobitnici "Luče" - srednjoškolci, Foto: Opština Kolašin
Ažurirano: 13.06.2019. 18:54h

Najbolje učenike završnih razreda kolašinske gradske osnovne i srednje škole, u svom kabinetu, ugostio je danas i predsjednik Opštine Milosav - Bato Bulatović.

Iz OŠ „Risto Manojlović“ prijemu su prisutvovali „lučonoše“ Tijana Jovanović, Aleksa Čogurić, Filip Pejović, Anđa Raketić, Ognjen Šubara, Božidar Jeknić , Tijana Tapušković i Katarina Peković.

Diplomu „Luča I“, tokom školovanja u srednjoj školi „Braća Selić“, zaslužili su Milica Popović, Jovan Miladinović i Bogdana Kostić, a „Luču II“ Jovana Vukićević,Tamara Ivanović, Iva Vesković, Nikolina Marković, Ivana Krkeljaš, Teodora Dulović, Marina Šuković i Anastasija Dukić.

„Znanje i ambicija koje stoje iz vaših diploma su vrijednosti na koje se možemo osloniti kada razmišljamo i kada planiramo budućnost našeg grada. Sigurno je da će te sa pozicije lokalne uprave imati svu potrebnu podršku u školovanjima i izazovima koji vam predstoje“, kazao je predsjednik Opštine najboljim učenicima osnovne i srednje škole.

On je izrazio uvjerenje da će se mlade Kolašinke i Kolašinci, sve češće, sa fakultetskim diplomama vraćati u rodni grad.

Najbolji polumaturanti dobili su od Opštine po 50, a maturanti po 100 eura.