Hercegnovska Opština i "Vodovod i kanalizacija" potpisali ugovore o pružanju usluga rizortu Portonovi

“Dogovoreno je da će Opština i 'Azmont' u narednom periodu zajednički definisati dalje korake saradnje i modele regulisanja međusobnih odnosa, a sve u cilju ispunjavanja svih preduslova za uspješan rad rizorta Portonovi”, saopšteno je iz lokalne uprave
417 pregleda 0 komentar(a)
Sa potpisivanja ugovora, Foto: Opština Herceg Novi
Sa potpisivanja ugovora, Foto: Opština Herceg Novi

Opština Herceg Novi i preduzeće "Vodovod i kanalizacija" danas su potpisali ugovore sa kompanijama "Azmont Investments" i "Portonovi Marina Management Company" o pružanju usluga zaštite od požara i vodosnabdijevanja turističkog rizorta u Kumboru.

Ugovorom čiji je potpisnik u ime Opštine predsjednik Stevan Katić, za "Azmont Investments" izvršni direktor Rašad Alijev, a za "Portonovi Marina Management Company" izvršni direktor Nikola Banović, definisana je saradnja u zaštite od požara u marini-luci nautičkog turizma u okviru Portonovog.

Predviđena su tri priključna mjesta rizorta na gradsku vodovodnu mrežu, a u okviru kompleksa izgrađen je rezervoar za potrebe njegovih stanovnika I gostiju I predstavlja jedan nezavisni sistrem u okviru koga će se kontrolisati kvalitete vodei otklanjanje kvarova.

Izvršni director kompanije „Azmont Investments“ Rašad Alijev je kazao da je prva faza izgradnje Portonovog završena i da će kompleks biti otvoren ovog ljeta, zbog čega im je važna puna podrška u rješavanju pitanja koja su u nadležnosti lokalne uprave.

“Dogovoreno je da će Opština i 'Azmont' u narednom periodu zajednički definisati dalje korake saradnje i modele regulisanja međusobnih odnosa, a sve u cilju ispunjavanja svih preduslova za uspješan rad rizorta Portonovi”, saopšteno je iz lokalne uprave.

Bonus video: