Peti jubilarni košarkaški kamp u Kolašinu

Prve dvije smjene namijenjene djevojčicama i dječacima uzrasta od osam do 16 godina. Treća smjena, takozvani „Skills Academy“, biće, tvrde organizatori, originalni dio ponude u Crnoj Gori i regionu
535 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Peti kolašinski košarkaški kamp počeće, kako su saopštili organizatori, 29. juna, a održaće se u tri smjene, sve do 18. jula. Ove godine zvanični naziv te manifestacije je „Lovćen osiguranje Basket kamp Kolašin“.

Prve dvije smjene namijenjene su djevojčicama i dječacima uzrasta od osam do 16 godina. Treća smjena Kampa, takozvani „Skills Academy“, biće, tvrde organizatori, originalni dio ponude i u Crnoj Gori, ali i u regionu. To je, objašnjavaju, prilika za individualni rad i trening kojim se stiču dodatni igrački kvaliteti. Tim dijelom treninga rukovodiće Vlado Šćepanović sa saradnicima.

Prema riječima Sava Đikanovića, koji je Šćepanovićem organizator Kampa, pažnja će biti posvećena trenažnim, ali i socijalnim elementima. Podršku organizaciji ovogodišnjeg kampa pružile su Opština i lokalna Turistička organizacija (TO).

Bonus video: