U novom "butiku" je Idea Super

Poseban sektor ribarnice za sve ljubitelje mediteranske kuhinje
5694 pregleda 0 komentar(a)
Nova Idea u Radanovićima
Nova Idea u Radanovićima

Nova IDEA Super prodavnica otvorena je u novom tržnom centru Butiko, u Radanovićima.

Na 1 200 metara kvadratnih, IDEA Super u tržnom centru Butiko nudi kompletnu ponudu za potrošače sa uvijek svježim pecivima iz pekare, sektor voća i povrća, delikatesa, mesaru, kao i ribarnicu sa uvijek svježom ribom i morskim plodovima.

Riječ je o moderno uređenom objektu koji je u skladu sa najvišim standardima u trgovini i nudi širok asortiman svakodnevno potrebnih namirnica. Kao i do sada, veliku pažnju posvećujemo sektorima svježih namirnica, pa naše potrošače u IDEI Super u Radanovićima čeka uvijek kvalitetna ponuda mesa, ribe, voća i povrća. Idea Super u tržnom centru Butiko je skockana za naše potrošače i vjerujemo da će postati njihovo svakodnevno mjesto dobre kupovine“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

U kompaniji vjeruju da će turistička sezona i odlična lokacija IDEA Super biti dobar podsticaj za njeno poslovanje. „Jako smo ponosni na činjenicu da je IDEA otvorena upavo u ovom tržnom centru, u Radanovićima - raskrsnici između tri najveća turistička centra u Crnoj Gori“, kazala je Doderović, ističući da su jako zadovoljni posjetom IDEI Super i tržnom centru kako crnogorskih potrošača, tako i turista.

Da IDEA brine o svojim potrošačima govori i to da će u novoj prodavnici biti operativno sedam kasa, kako bi se izbjeglo čekanje u dugim redovima, a radno vrijeme je od 07h do 23h.

Kao i uvijek kada IDEA otvara novu prodavnicu, potrošače čekaju brojni pokloni i popusti. Povodom otvaranja IDEE Super u tržnom centru „Butiko“, IDEA je spremila poklone za prvih 500 potrošača na dan otvaranja, a svaka 50-a kupovina je gratis. Pored toga, IDEA nastoji da bude dobar komšija svojim potrošačima u ovom dijelu crnogorskog primorja, pa sve one koji nisu stigli da dođu na dan otvaranja, u IDEI Super očekuju brojni popusti i pokloni do kraja nedjelje.

Za vlasnike Super Kartice u ovom objektu u Radanovićima, skockana je i nagradna igra „Biramo super kupca“. U okviru nagradne igre, svake sedmice biraće se po tri potrošača koji su obavili najviše kupovina u toj sedmici u iznosu preko 15 eura, uz Super Karticu, a za kraj mjeseca biramo Super Kupca mjeseca.

Novootvoreni tržni centar Butiko se nalazi u blizini kružnog toka u Radanovićima, prostire se na 6 800 metara kvadratnih. Smješten na Jadranskoj magistrali u blizini aerodroma Tivat, centar će omogućiti građanima okolnih opština Budve, Tivta i Kotora puno lakši pristup poznatim brendovima iz regiona, sa brojnim planiranim događajima namijenjenim građanima Boke.

Galerija