TO: Bar posjetili mnogi novinari, mediji i vodiči

TO Bar u saradnji sa NTOCG ugostila je Miguela Kuestea iz Španije
810 pregleda 0 komentar(a)
Španski vodič u Starom Baru, Foto: TO Bar
Španski vodič u Starom Baru, Foto: TO Bar

Iz Turističke organizacije (TO) Bar saopštili su da su “posljednjih dana Bar posjetili brojni novinari, mediji i vodiči” iz regiona i drugih emitivnih tržišta “koje realizuje TO Bar u saradnji sa NTO CG”.

Prema istim navodima, cilj ovih posjeta je što veća i bolja promocija barskih prirodnih i kulturnih resursa, a posljednja u nizu ovakvih posjeta uslijedila je danas - TO Bar u saradnji sa NTOCG ugostila je Miguela Kuestea iz Španije, turističkog vodiča tamošnje izdavačke kuće “Anaya Touring” koji inače obilazi Crnu Goru od drugog do desetog jula.

"Kueste je u pratnji vodiča imao priliku da se upozna sa kulturno - istorijskim znamenitostima u Starom Baru, a obišao je i Staru Maslinu na Mirovici. Pored brojnih ljepota i kulturnog bogatstva morske strane našeg grada, upoznao se i sa čarima Skadarskog jezera i Virpazara, te sa mogućnostima aktivnog odmora u Nacionalnom parku, sa akcentom na pješačke, biciklističke i vinske staze. Upriličeno je i krstarenje jezerom, koje je na gosta ostavilo poseban utisak", zaključili su iz TO Bar.

Bonus video: