Pejović vodi Komunalne djelatnosti

Pejović (40) je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore, a do sada je radio u MUP-u, barskom Vodovodu, bio sekretar SO Bar i načelnik barske Komunalne policije. Član je GO Socijaldemokrata Crne Gore
2503 pregleda 0 komentar(a)
Stevo Pejović, Foto: Radomir Petrić
Stevo Pejović, Foto: Radomir Petrić

Odbor direktora opštinskog preduzeća DOO Komunalne djelatnosti je, nakon konkursa za izbor izvršnog direktora, na ovu funkciju izabrao Steva Pejovića (SD), a saglasnost na ovu odluku treba da da Skupština opštine Bar na sljedećoj sjednici, koja bi prema saznanjima “Vijesti” trebala da uslijedi do kraja jula.

Pejović (40) je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore, a do sada je radio u MUP-u, barskom Vodovodu, bio sekretar SO Bar i načelnik barske Komunalne policije. Član je GO Socijaldemokrata Crne Gore.

U Baru vrlo brzo treba da izaberu i direktore Vodovoda i DOO Možura, kao i sekretara Sekretarijata za razvoj i glavnog menadžera, čime bi konačno, više od godinu dana od lokalnih izbora, trebao da bude ekipiran opštinski menadžment u lokalnoj upravi i opštinskim preduzećima.

Raspisivanjem konkursa za izvršnog direktora DOO Komunalne djelatnosti Bar, godinu dana nakon lokalnih izbora u toj opštini, počela je posljednja faza kompletiranja lokalnog menadžmenta, ujedno i raspodjele partijskog kolača prema koalicionom sporazumu DPS, SD, Biram Bar i BS. Direktorska fotelja u tom preduzeću pripada SD.

Bonus video: