Uručene nagrade najboljima u akciji za još ljepši grad

Akcija ″Za još ljepši grad“ trajala je od prvog maja do 15. juna, a ocjenjivani su usklađenost vrta, objekta i okoline, vrtno - arhitektonski elementi raznovrsnost i raspored biljaka u vrtu, te kvalitet održavanja
844 pregleda 0 komentar(a)
Nagrađen vrt Snežane Marljukić, Foto: TO Bar
Nagrađen vrt Snežane Marljukić, Foto: TO Bar
Ažurirano: 12.07.2019. 15:26h

U tradicionalnoj akciji TO Bar "Za još ljepši grad“, odlukom žirija u kategoriji fizičkih lica najljepši barski vrt do 500 kvadratnih metara redom imaju Snežana Marljukić, kojoj je pored plakete pripalo i 300 eura, Tatjana Matović koja je dobila 200 i Zlata Orlandić koja je dobila 100 eura. Dobitnici istih nagrada redom za vrt preko preko 500 m2 su Krsto Dabanović, Tanja Jovović i Milo Đenđinović. U vangradskom području laureti sa istim nagradama su Zoran Lekić iz Komarna, Almira Žuđelović sa Utjehe i Dražen Kaljević sa Virpazara.

U kategoriji fizičkih lica, gdje je bilo ukupno 27 prijavljenih, za najljepše stepenište je nagrađena Ljiljana Maksimović, za najljepšu terasu u gradskom području Adlija Krčiković i Miroslav Živić, a za najljepšu terasu u vangradskom području Hajrija Petović iz Kunja i Semija Rašketić iz Mrkojevića. Specijalnu nagradu dobio je Aco Marčić za najljepšu bogumilu.

U akciji je nagrađeno i više pravnih lica hotela, apartmana, restorana...

Akcija ″Za još ljepši grad“ trajala je od prvog maja do 15. juna, a ocjenjivani su usklađenost vrta, objekta i okoline, vrtno - arhitektonski elementi raznovrsnost i raspored biljaka u vrtu, te kvalitet održavanja. Građani su od 22.- 27. juna glasati putem sajta TO Bar - ukupno 1.281 glas.

Bonus video: